Δικηγορικό Γραφείο
Αθ. Μπασαγιάνης & Π. Ματσουκατίδης

Αθ. Μπασαγιάνης

Π. Ματσουκατίδης

Δικηγορικό Γραφείο
Αθ. Μπασαγιάνης & Π. Ματσουκατίδης

Ποιοι είμαστε

Το δικηγορικό γραφείο μας B&M Law βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Βασιλέως Ηρακλείου 14. Αποτελεί ένα σύγχρονο δικηγορικό γραφείο, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της μάχιμης δικαστηριακής, αλλά και συμβουλευτικής δικηγορίας. Η ομάδα δικηγόρων μας διαθέτει υψηλή επιστημονική κατάρτιση, νομική γνώση και εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα του δικαίου με εξειδίκευση το αστικό, εμπορικό και ποινικό δίκαιο.

Μέσα από συνεχή ενημέρωση στα νέα γνωστικά αντικείμενα της νομικής επιστήμης και στις τελευταίες νομοθετικές εξελίξεις, έχουμε ως βασική επιδίωξη την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος για τους πελάτες μας. Προσπαθούμε να φέρουμε σε πέρας κάθε υπόθεση που μας ανατίθεται, εργαζόμενοι με σεβασμό στον πελάτη μας, ζήλο, ενθουσιασμό και υπευθυνότητα, σε πνεύμα επαγγελματισμού και άριστης συνεργασίας μεταξύ μας.

Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η ειλικρινής ενημέρωση σας για τα δικαιώματα σας σε κάθε νομικό ζήτημα που σας απασχολεί, η συνέπεια των λόγων με τις πράξεις μας και η άμεση επικοινωνία μαζί σας για κάθε ζήτημα που αφορά την εξέλιξη της υπόθεσης σας. Για το σκοπό αυτό διατηρούμε με τους πελάτες μας άμεση προσωπική επαφή, τους ενημερώνουμε συνεχώς για την πορεία της υπόθεσης τους επιδιώκοντας να χτίσουμε μαζί τους μακροχρόνιες επαγγελματικές σχέσεις που βασίζονται στην ειλικρίνεια και την αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Το γραφείο μας επικεντρώνει τη δραστηριότητα του στη Θεσσαλονίκη, αλλά διατηρεί συνεργασίες με δικηγορικά γραφεία σε όλη την Ελληνική Επικράτεια και το εξωτερικό, με σκοπό να φέρει σε πέρας την υπόθεση σας, οπουδήποτε και εάν χρειαστεί, ενώ, επιπλέον, διατηρούμε, επιπλέον, σταθερές συνεργασίες με πολιτικούς μηχανικούς, λογιστές, ιατρούς ώστε να σας ανταποκριθούμε σε κάθε τυχόν απαίτηση στα πλαίσια της υπόθεσης σας.

Αθανάσιος Δ. Μπασαγιάννης

Δικηγόρος

Βιογραφικό

Παντελής Α. Ματσουκατίδης

Δικηγόρος

Βιογραφικό

Νομική Επικαιρότητα